OVER METAL-TECH NEDERLAND

Metal-Tech is gespecialiseerd in het produceren van liftdeuren met een A60 brandwerendheid voor goederenliften, personenliften en kleingoederenliften aan boord van zeegaande schepen. Onze brandwerende deuren worden veelvuldig toegepast in de jachtbouw, scheepsbouw (o.a. cruiseschepen) en de offshore industrie.

GESCHIEDENIS METAL-TECH

Metal-Tech ApS is opgericht in 1998 in Albertslund, Denemarken. Metal-Tech is het resultaat van meer dan 20 jaar ervaring in de productie en constructie van onderdelen voor personen- en goederenliften voor zeegaande schepen waaronder A60 liftdeuren in diverse uitvoeringen. Alle knowhow, productierechten, productietekeningen, onderdelen etc. van de A60 liftdeuren zijn overgenomen door Metal-Tech Nederland. In 2021 is Metal-Tech overgenomen door Ing. Robert Ruis.De productie van onze deuren vindt plaats in Nederland.

Ing. Robert Ruis

Robert heeft in 2021 het bedrijf overgenomen. Met meer dan 20 jaar ervaring als engineer en eigenaar van 2 andere bedrijven, zijn de producten een mooie aanvulling op zijn expertise gebied.

Als engineer is Robert breed georiënteerd, en dus ruim inzetbaar. Zijn kennis reikt verder dan enkel het ontwerpen van liften.

Kenmerkend in zijn werkwijze is de goede communicatie op verschillende niveau’s en kennis van zaken.

Bekijk hier het Linkedin profiel van ing. Robert Ruis.