A60 deuren en luiken voor liften

Sinds 1998

A60 deuren en luiken voor liften

Sinds 1998

Metal-Tech Nederland produceert en levert schachtdeuren met een A60 brandwerendheid voor goederenliften, personenliften en kleingoederenliften aan boord van schepen

Onze producten

A-60 Enkelvleugelige handbediende draaideur

Een robuust uitgevoerde deur die mooi kan worden afgewerkt. Voor goederen- en personenliften aan boord van zeegaande schepen.

Meer informatie

A-60 Automatische centraal openende schuifdeur

Een stevige deur die geschikt is voor intensief gebruik. Deze wordt vaak voor personenliften toegepast aan boord van zeegaande schepen zoals bijvoorbeeld cruiseschepen.

Meer informatie

A-60 Tweedelig verticaal bewegende schuifluiken

Solide luiken met een hoog afwerkingsniveau voor toepassing van  met name klein- goederenliften (dumpwaiters) aan boord van motorjachten, zeegaande schepen en offshore.

Meer informatie

MEER DAN +24 JAAR ERVARING

Van verkoop en advies tot engineering, productie en logistiek. Wij kunnen het complete traject voor u verzorgen. Duidelijke communicatie en service staan bij ons hoog in het vaandel. In de afgelopen 2 decennia hebben wij vele gerenommeerde bedrijven en werven in binnen- en buitenland mogen bedienen.

GESCHIEDENIS

Ons verhaal

Metal-Tech ApS is opgericht in 1998 in Albertslund, Denemarken. Metal-Tech is het resultaat van meer dan 20 jaar ervaring in de productie en constructie van onderdelen voor personen- en goederenliften voor zeegaande schepen waaronder A60 liftdeuren in diverse uitvoeringen. In 2021 is Metal-Tech overgenomen door Ing. Robert Ruis.

Meer over Metal-Tech
Contact

Vragen of meer informatie?

Heeft u vragen of wenst u meer informatie over een van onze producten of diensten neem dan contact met ons op, wij informeren u graag.

Contact